INFORMAȚII LEGALE

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR
Accesarea acestui website presupune acordul explicit al dumneavoastră asupra Termenilor & Condițiilor și a Politicii de Confidențialitate. CENTRUL COMUNITAR ROMAN LIMITED este proprietarul/administratorul website-ului https://centrulcomunitar.org/.
Termenii și condițiile pot fi schimbate în orice moment de către administratorul site-ului fără notoficarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. În cazul în care nu sunt de acord cu termenii și condițiile impuse, utilizatorii trebuie să înceteze accesarea website-ului.

DESCRIEREA SERVICIILOR SI NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
Site-ul https://centrulcomunitar.org/ reprezintă o prezentare generală a serviciilor oferite de către CENTRUL COMUNITAR ROMAN. Informațiile prezentate privind activitatea companiei și tarifele afișate nu sunt în mod obligatoriu atotcuprinzătoare, complete, corecte sau actualizate. CENTRUL COMUNITAR ROMAN nu garantează cu privire la exactitatea informaţiilor publicate la un moment dat, deşi va încerca pe cât posibil ca la publicarea acestora pe site, toate informațiile să fie precise.
O informație sau un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial. Numai documentele și actele normative publicate de către organele abilitate sunt considerate autentice.
CENTRUL COMUNITAR ROMAN nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt prezentate cu întârziere, sunt pierdute, şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, CENTRUL COMUNITAR ROMAN nu îşi asumă nicio răspundere pentru consecinţele care pot apărea datorită întârzierii, pierderii sau inexactităţii informaţiilor publicate sau existente pe website. Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul website-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, Utilizatorii acceptă ca CENTRUL COMUNITAR ROMAN va fi absolvită de orice răspundere.
Clientul se angajează să furnizeze date conforme cu realitatea, să înțeleagă serviciul prestat și să își asume consecințele în cazul în care datele furnizate sunt incorecte.
Site-ul poate să cuprindă linkuri către site-uri externe şi informaţii privind terţe entităţi, fără a implica asumarea vreunei răspunderi cu privire la corectitudinea sau actualitatea informaţiilor, funcţinarea link-urilor externe, conţinutul respectivelor site-uri ori securitatea accesării acestora.
Neangajarea răspunderii nu se răsfrânge şi asupra obligaţiei CENTRUL COMUNITAR ROMAN de a respecta legislaţia în vigoare şi nu poate exclude obligaţiile CENTRUL COMUNITAR ROMAN impuse de lege.

PROTECȚIA DATELOR
CENTRUL COMUNITAR ROMAN se obligă să administreze datele dumneavoastră personale în condiţii de siguranţă, în scopul acordării de servicii de consultanță şi numai în vederea realizării scopurilor specificate.
Modul în care utilizăm aceste informații este supus indicațiilor dumneavoastră, dispozițiilor Legii cu privire la Protecția Datelor din 1998 (Data Protection Act 1998) și obligației noastre de confidențialitate. Vă rugăm să aveți în vedere faptul că activitatea noastră poate implica furnizarea de informații către entități terțe. Aveți dreptul legal să accesați datele dumneavoastră personale pe care le deținem, în conformitate cu legislația referitoare la protecția datelor.
Putem solicita altor companii sau persoane să desfășoare activități de tipărire, fotocopiere sau de altă natură pentru a asigura promptitudinea efectuării acestora. Întotdeauna ne vom asigura de încheierea de contracte de confidențialitate cu furnizorii noștri externi. În cazul în care nu doriți ca datele dumneavoastră să fie subcontractate, vă rugăm să ne aduceți la cunoștință acest lucru cât mai curând posibil.

GHISEUL CONSULAR ONLINE
Servicii similare pot fi accesate pe pagina Sectiei Consulare la www.econsulat.ro. Mai multe informatii despre Ghiseul Consular Online puteti afla pe https://www.informatiiconsulare.ro sau prin email la contact@informațiiconsulare.ro.
CENTRUL COMUNITAR ROMAN actioneaza ca intermediar intre dvs si Sectia Consulara, pentru obtinerea programarilor necesare la Sectia Consulara din zona dvs. Reprezentantii CENTRUL COMUNITAR ROMAN nu sunt angajati MAE sau parteneri/colaboratori a Sectiei Consulare, ci personal independent care ofera servicii profesionale la cererea dvs. Nu exista nici un protocol de colaborare intre MAE, Ambadasa Romaniei sau Sectia Consulara din zona in care sunteți arondați, iar solicitarea serviciilor noastre reprezinta alegerea dvs. Taxele achitate sunt strict pentru consultatie, procesare date, intocmirea documentatiei necesare, transmiterea datelor spre Sectia Consulara cat si programarea dvs pentru ridicarea documentelor, prin intermediul GHISEULUI CONSULAR ONLINE.
În cazul serviciilor consulare, serviciul consular se va putea efectua numai în momentul prezentării la ghișeul Consulatului. Cererile preluate de CENTRUL COMUNITAR ROMAN sunt arondate Sectiei Consulare din zona dvs. După verificarea cererii de către Consulat, consultantii nostri va vor contacta telefonic la numarul oferit, privind parcurgerea următorilor pași. Trimiterea cererii nu echivalează cu soluționarea acesteia. Vă rugăm verificaţi corectitudinea informaţiilor înscrise pe documentele eliberate la Ghișeul Consulatului, iar eventualele erori trebuie să le transmiteți imediat agenților consulari pentru rectificare. Nu ne asumăm răspunderea pentru erorile indentificate după părăsirea Secției Consulare.

Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră sunt prelucrate de Ministerul Afacerilor Externe în strictă conformitate cu dispoziţiile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Update: 01/12/2017